Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Hatta, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı nöbet otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri yüz baplar hüsran görmez.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak bileğkârmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en tatminkâr fiyata satın başlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya dürüst ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin hava simultane bapnın kabil Yangın Kapısı olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida mahal alan illere özen vermekteyiz.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçünlü baplara bakarak elan pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Binalarda belirli standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page