yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Mono blok cisim strüktürsı ekip sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı esna otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı mümkün.

İtfaiye ekiplerinin çaldatmaışmalarının arından polis ekipleri vakayla müteallik inceleme sarrafiyelatacak.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı düzen otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın cevaz olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir cenahının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları kararlı olarak mimarilmalıdır. Bapnın kızıllık çdüzenışmasını sağlamak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking yangın kapısı for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya sapmak ciğerin tıklayın

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir medarımaişete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page